Sivut

sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Fire Emblem Awakening - Marth wip

Aloitus aina hankalaa. Mietin aluksi että olisin pohdiskellut ja kertoillut tässä hieman menneen syksyn tunnelmia, mutta turhia jaaritteluja välttääkseni ajattelin mennä suoraan asiaan.

Marth ja Lucina


Olen koonnut nyt viimeisen kuukauden aikana materiaaleja Marthiin/Lucinaan (pelistä Fire Emblem - Awakening) Kyseisestä pelistä voisin myös kertoa jonkinverran, eli pelaaja toimii Prinssi Chromin armeijan taktikkona, jonka tehtävänä on toteuttaa toimivat strategiat ( eli ohjata pelissä olevia sotilaita) vihollisjoukkoja vastaan. Pelin alussa pelaaja pystyy vaikuttamaan Avatarin genreen, kasvon piirteisiin, hiustyyliin ja ääneen. Pelin edetessä pelaaja pystyy myös kerryttämään support linkkejä, jotka ovat keskusteluja sodan ulkopuolella, joilla kuitenkin on vaikutusta hahmojen keskinäisiin suhteisiin sekä hahmojen paritaisteluihin vihollista vastaan. Hahmoja voi myös näin ollen parittaa vastakkaiselle sukupuolelle, tosin ei kaikille hahmoille. (Avatar on näin ollen ainut hahmo, jonka voi parittaa kelletahansa vastakkaisen sukupuolen edustajalle.)

Omalla kohdallani pelin juoni on varsin mukaansa tempaava ja Spotpassin tuomat lisäherkut ovat vain plussaa peliin. Tällä hetkellä olen pelaamassa peliä toistakertaa läpi nais avatarilla ja tarkoitus olisi saada omaan tiimiin kaikki pelattavat hahmot.


Chrom, Gaius ja Avatar (oma mies avatarini näytti myös tuolta)

Se miksi valitsin cossattavaksi hahmoksi pelistä tälläkertaa Marthin oli oikeastaan aika vaikea päätös, sillä nämä ihanat husbandot olivat myös hyviä vaihtoehtoja, jotka on ihan pakko vielä toteuttaa Marthin jälkeen koska hnngh<3 Marth on pelin aikana yksi avainhahmoista juonen kannalta vaikka Marthin hahmolla ei periaatteessa ole mahdollista pelata. Lucina ei ole ehkä luonteesa puolesta supporteissa mitenkään erikoinen, mutta enemmän hahmosta on mahdollista saada irti pelin aikana olevista videopätkistä ja juonellisista keskustelu kohtauksista.

Ja ettei mikään olisi ikinä niin helppoa kuin voisi toivoa, niin tässäkin pelissä värit ja proppien yksityiskohdat vaihtelevat suuresti. Omaa pukuani olen kuitenkin pyrkinyt kokoamaan tämän kuvan ja värien pohjalta.


Päätin aloittaa tämän cossin työstämisen jälleen propeista, jonka jälkeen olisi tarkoitus siirtyä ompeluhommiin. Pukuun tuleva miekka on alkanut jo sen sijaan tuottamaan päänvaivaa, jo pelkällä ajatustasolla. Sillä en ole ihan varma tuleeko puupahvi menetelmä toimimaan tässä miekassa yhtä hyvin kuin aikaisemmissa, sillä miekan terässä oleva aukko on vähän turhan lähellä kädensijaa, joten miekan sisälle tuleva lyhyt tikku tuskin kannattelee terää kovinkaan hyvin.

 Nyt kuitenkin kuvia maskin ja viittamerkin tekoprosesista!


Toteutin maskin ja merkin pelkästä worblasta sillä totesin, että ylimääräinen softis kerros kahden worbla kerroksen välissä tekisi niistä turhan paksuja, jos niitä olisi laitettava useampi päällekkäin.Maskin molemmissa kerroksissa on siis kaksi kerrosta worblaa, jotta maskin muoto pysyy paremmin koossa.


Tässä ohessa saatoin myös maalailla 8 metriä kultaista vinonauhaa :,D


Kun kaikki maskin yksityiskohdat olivat paikoillaan oli aika aloittaa maskin taivutus
Eli lämmitin namarin kuumailmapuhaltimella, jonka jälkeen vaan naamari naamalle ja siitä sitten taivuttelemaan sitä oikeaan muotoon. Ja kyllähän se vähän naamaa kuumotteli! Sitä tunsi myös itsensä hyvin hehkeäksi peruukkiverkko päässä :_DToinen puoli ok! toinen puoli vielä taivuttamatta.Päätin tälläkertaa kokeilla worblan päällystämistä pelkällä spray primerilla gesson sijaan ja olen oikeastaan aika tyytyväinen lopputulokseen. Tosin tähän lopputulokseen primeria kului  oikeasti turhan paljon, varmaan lähemmälti puoli pulloa. Primerilla hintaa taisi muistaakseni olla noin 4 tai 5 €

Enää maalausta vailla valmis! \o/


Viittamerkki on tehty oikeastaan täysin samalla tavalla kuin maski, joten en ottanut kuvia alkuvaiheista. Merkin kiinnitykseen päätin käyttää jälleen kerran samaa menetelmää kuin aikaisemmin, eli tuttu ja turvallinen rintaneula kiinnitys~


Taivutettuun merkkiin piti lisätä taakse vielä worblaa vahvan kiinnityksen saamiskesi.

Nämä molemmat tuotokset veivät ajallisesti ehkä pari iltaa, mutta vielä riittää tekemistä pitkäksi aikaa.

8 kommenttia:

 1. ohjoihjoihjoi maskista tuli upea! En tajunnutkaan et sitä maskia voi taivuttaa vaikka se softispala on siel sisällä. Onpas nyt tyhmälo o/ Mutta toi maski näyttää niin hienolta (mikä oli odotettavissa) ja tuosta tulee niin upea cossi (jälleen kerran) kun se on valmiina!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia! Tässä riittää vielä aikalailla tekemistä, joten saa nähdä miten onnistuu jos on onnistuakseen xD

   Itseasiassa tässä ei ollut tällä kertaa softista lainkaan worbla kerrosten välissä, sillä ajattelin että maskista olisi kokonaisuudessaan tullut turhan paksu jos näin olisin tehnyt. ^^

   Mutta worbla taipuu ainakin kaarevasti ilman ongelmia softiksen kanssa, mutta en usko sen taipuvan ainakaan puolipallon muotoon ihan niin helposti jos välissä on softista. (Tosin en ole koskaan kokeillut joten voihan se periaatteessa ehkä onnistuakkin :,D)

   Poista
  2. osaanpas taas sisäistää tekstiä, kun ymmärsin väärin XD kannatiskoha mun mennä taas kouluun välil ku on tullut lomailtua liikaa?

   pitääpäs alkaa hankkimaan sitä wroblaa kuha sais rahaa DDX

   Poista
  3. Hyi! ei mennä kouluun vielä! Ei vielä ;_; Ja kyllä, worblaa kannattaa kokeilla kyllä joskus jossain puvussa :D

   Poista
 2. Tosi upee maski, huhhuh! Saanen udella mistä olet hankkinut tuota spray primeria? :D Vaikuttaa aika kätsältä päällystysvaihtoehdolta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista! Ja kyllä, aina saa udella! Tuo primeri jota käytin on Mastonin primeria - musta pohjamaali (Art&Deco) ja sitä löytyy ihan Tokmannilta, Prismoista ja varmasti ihan muistakin vastaavista isommista marketeista :) Sitä on myös saatavina muutamassa muussakin eri värissä. :D

   Poista
 3. Voi Yaci miksi olet niin täydellinen ;_;

  VastaaPoista