Sivut

sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Tracon 8 - Eli kuinka nostelin lusikoita

Jep jep, olen vieläkin vähän liian fiiliksissäni Traconista, vaikka siitä onkin jo viikko. Mutta en voi sille mitään koska <3 Näin alkuun on myös pakko sanoa, että Tracon oli ehdottomasti tämän vuoden paras coni! Huhhuh!

Conista voisin myös yleisesti mainita sen, että ainoat ohjelmat mitkä kerkisin käydä katsomassa olivat puhallinorkesterin konsertti pääsalissa sekä lauantain cosplaykilpailu, joka myöskin pidettiin pääsalissa. Ja voi sitä jonotuksen riemua! Ehkä tähän keksitään joskus joku yhtä hieno ratkaisu kuin Desuconilla. Puhallinorkesterin konsertti oli erittäin kaunis ja kappalevalinnat olivat itselleni hyvinkin mieluisia, sillä melkein kaikki niistä olivat tuttuja. Eniten näistä kaikista kappaleista odotin kuitenkin Sword art onlinen teemaa sekä Pokemon medleytä. Toki tällä kertaa konsertti ei päässyt omalla mittapuullani aivan sinne Animeconissa olleen tasolle, mutta ei tämäkään konsertti miltään osin huono ollut. Pidin myös konsertissa erityisesti siitä kuinka Pokemon medleyn aikana soittajat ottivatkin yks kas käsikonsolinsa esille ja alkoivat pelaamaan niitä samalla kun kuiskuttelivat toisilleen. World cosplay summit kisa oli jälleen kerran huikea! Olin todella iloinen, että kerrankin wcs pareja oli enemmän kuin neljä, joten esityksiä sai ihastella pitkään. Kaikki kisaajat olivat nähneet todella paljon vaivaa esitystensä ja pukujensa eteen. Ja näin sen pitääkin olla! Onnea siis Ilonalle ja HootHootille, jotka lähtevät edustamaan Suomea ensivuonna Japaniin! Wcs kisan jatkona olikin sitten itse cosplaykilpailu, jossa myöskin oli nähtävillä huikeita pukuja. Olin myös alunperin ajatellut käyväni katsomassa sunnuntaina pidettävän esityskilpailun, mutta lähtömme takaisin Joensuuhun päin osui samalle ajankohdalle kuin itse kisa, joten tällä kertaa se jäi sitten välistä ;_; Toivon tosin, että sunnuntain esityskilpailun esitykset ilmestyvät jossain vaiheessa youtubeen.

Niin ja ne Traconin puvut, Eren valmistui ajoissa jo peräti torstai iltana, mikä aiheuttikin minulle jostain syystä hirveän Tracon jännityksen. Sunnuntaille tullut Korra oli jo onneksi valmiina Desun jäljiltä, joten oli vain huolehdittava että kaikki pukuun kuuluva lähtee mukaan.

Lauantai aamuna kävellessämme  kohti Tampere-taloa herätimme riemastusta liikennevaloissa olleessa japanilaisessa turistiryhmässä, ainakin sillä perusteella että Erenin nimeä siellä hoettiin innokkaasti ja hyvinkin useasti :,D Snk cossaajia oli paikan päällä aika runsas määrä, mikä oli aika odotettavissa, mutta jos rehellisiä ollaan, oletin että niitä olisi ollut vielä enemmän, tosin conialue oli niin iso joten kaikkien saman sarjan cossaajien näkeminen kerralla on aika mahdotonta. Mutta olin todella TODELLA ilonen siitä minkälaisia ihmisiä tämä snk fandom on kerännyt sisälleen, kaikki kyseisen sarjan cossaajat olivat aivan yli mukavia ja ihan yyber mahtavia, oli kyseessä sama tai eri hahmo! ;3;<3

Minun on vielä pakko mainita myös erikseen Traconin kuvauspalvelu, olitte nimittäin ihan mahtavia ja niin hahmojanne kuin olla voi.  Sydämeni hypähti melkein kurkkuun siinä vaiheessa kun aloititte esityksenne ja olen erittäin pahoillani siitä kun en pystynyt muuttumaan Titaaniksi lusikkaa nostaessani, ehkä ensi kerralla kykenen suoriutumaan tehtävästäni mallikkaasti! Traumoja minulle ei onneksi jäänyt, vaikka sitä useaan kertaan varmistelittekin minulta. Harmi ettei ehditty photoshoottailla Traconissa porukalla! ;_;

Sunnuntain pukuna toimi jälleen kerran Korra. Itse puvusta minulla ei oikeastaan ole mitään uutta kerrottavaa, sillä se on ollut jo sen verran useasti esillä täällä blogin puolella. Syy siihen miksi laitoin jälleen kerran Korran päälle oli se, että kaverini sai tehtyä Mako cossinsa nyt valmiiksi ja porukalla cossaaminen on aina hauskempaa kuin yksin cossaminen ;-; Pidimme myös sunnuntaina pienen photoshootin ja kuvia siitä tulee toivon mukaan tänne, sillä oletuksella etten derppaile ihan joka kuvassa :,D


Ainut asia jonka koin negatiiviseksi koko conissa oli se kuinka lauantai-iltana conipaikalla käppäillessäni joku täysin minulle tuntematon ihminen juoksi halaamaan minua ja pussaamaan väkisin (tosin onneksi vain poskelle) vaikka kielsin kuitenkin useamman kerran häntä pussaamasta (vaikka tämä henkilö ei kysynyt itseasiassa edes minkäänlaista lupaa, vaan kävi suoraan päälle) ja vaikka sanoin selkeästi ei. Ei siinä ehkä silloin olisi ollut mitään erikoista, jos kyseessä olisi ollut oikeasti joku hyvä tuttu, mutta kun ei. Eli halaaminen on ihan vielä normaalia käytöstä ja minun puolestani se voisi jäädäkin siihen. Voin myöskin ymmärtää kiintymyksen jotakin hahmoa kohtaan mutta silti, ei. En minäkään mene pussaamaan jokaista suosikkihahmoa väkisin ja sen takia, että joku nyt vain sattuu cossaamaan sitä.  Saatan kuulostaa asian suhteen aika nihkeältä ja tehdä tästä nyt vähän liian ison jutun mitä asia oikeasti on, mutta en pidä oikeasti siitä jos näin vain käy.  Noh, onneksi vastaavia tapauksia ei tullut conissa kuitenkaan enempää vastaan. 

Jos olisin ollut Yuki, olisin todennäköisesti osannut varautua tilanteeseen.

Ja ettei tämän postauksen loppu menisi aivain liian ankeaksi, niin tässä muutamia kuvia jotka Alexandriel otti lauantai-iltana Eren Jaeger cossistani. Kiitos vielä jälleen kerran kuvista~
2 kommenttia:

 1. Oh no!
  Tuosta suukkoa jakaneesta tulee mieleen kun yksi tuntematon tyyppi antoi suudelman kaverini huulille Meuwcon:03ssa :S Ei tunnettu ollenkaan kyseistä tyyppiä ja suddenly boom-it just happened!
  Onneksi tuo nyt ei tullut tuon enempää iholle, mutta varmasti tosi epämiellyttävä kokemus :(

  Ps. Kiitos karkeista joita sain, omnomnom<3 ;3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No huhhuh, onneksi miulla ei sentäs ollut noin huono tuuri! Mutta tuo tillanne on todellakin ollut varmasti epämukava D: Mikäköhän saa ihmiset toimimaan noin erikoisesti(?)

   Ps. Ole hyvä ja hyvä jos ne maistui! Jaan ilolla pois kaikki keltaiset hedelmä aakkoset jatkossakin \o/

   Poista