Sivut

keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Kirito & Korra

Blogi on pysynyt aika hiljaisena taas jonkun aikaa, koska kiireitä tuntuu olevan vähän väliä (milloin muka ei olisi kiire x__X) Kaikki kesän ympärillä olleet tapahtumat on nyt käyty läpi ja kivaahan niissä oli. En näe mitään järkeä kuitenkaan julkaista vanhoja ja kuvattomia puolivalmiita raportteja, näistä neljästä kesän conista (Mimicon, Desucon, Kawacon ja Animecon). Anteeksi, jos joku jonkunlaista raporttia odotti ;_;

Mutta! Koska en ole ollut täysin laiskamato voisin hieman kertoa muutamasta uudesta asusta, jotka sain aika kiitettävästi valmiiksi noihin kesän coneihin.

Mimiconissa ja Desuconissa käytin
Sword Art Onlinen Kiritoa, jonka sitten tosiaan parantelin Desuconiin, esim siistin proppien pintoja ja tein housut. Desussa minulla kävi kuitenkin sen verran hyvä tuuri, että agentit/ ninjat pyysivät minua osallistumaan hall cosplay kilpailuun, josta napsahtikin se ensimmäinen sija. Oli kyllä aika iso yllätys, mutta kisa oli kokemuksena erittäin mukava sillä tuomarit, mammat ja muut kilpailijat olivat todella mukavia! Kaikilla kanssa kilpailijoilla oli upeat asut, mutta puku joka jäi ehdottomasti mieleen oli Konohana Sakuya. Koska persona<3 ja ne siivet!<3 *__* ( Kuvat otti Alexandriel <3)
Desuconin sunnuntaina käytin jälleen kerran Korran (LoK), mutta tällä kertaa puku oli uusi   ainoastaan takin puolesta ja koska olin ensimmäisellä kerralla onnistunut tekemään tuon perus asun  kunnolla, sitä ei tarvinnut periaatteessa sen suuremmin korjailla. Tosin rannekkeet ja lantio lärpäkkeen jouduin tekemään uudestaan, sillä niiden täytyi olla samanväriset kuin takin.

Takissa käyttämäni kangas
Käytin takissa täysin samaa karvakangasta kuin Korran kengissä ja toisessa lantio lärpäkkeessä. Ja koska takkissa käyttämäni kangas oli joustavaa, se soveltui rannekkeisiin paljon paremmin, kuin käyttämäni edellinen kangas, joka taisi olla itse asiassa jonkin sortin sisustuskangasta(?) Alunperin minulla oli myös suunnitelmana tehdä tuo takki siitä samasta sisustuskankaasta, mutta koska yllättäen kangas oli sen verran jämäkkää, se ei oikein soveltunut takiksi.

Peruukki koki myös hieman muutoksia edellisestä, sillä viime käyttökerralla ponnari laski päivän mittaa kuin aasin häntä x__X Edelliset hiuskorut(/ponnarit?) olin tehnyt softiksesta, jotka päällystin kankaalla. Softiksesta tehtyjen hiuskorujen huono puoli oli se, etteivät ne varsinaisesti tukeneet mitenkään peruukkia, eikä niiden ulkoisessa olemuksessakaan ollut mitään kehumista... Uudet versiot tein tällä kertaa kaksinkerroin olevasta worblasta, jotka sitten vain maalasin figumaaleilla. Worblasta tehdyt hiuskorut olivat onneksi sen verran jämäkkiä, joten ne pysyivät paikoillaan ilman minkäänlaisia ongelmia. (Tällä kertaa korkealla oleva ponnari oli myös ohuempi.)


 Tässä kuvassa näkyy oikeastaan aika hyvin  ettei viime vuoden ponnari väsäilyt olleet toimiva ratkaisu. (Kuva -Ykä)

Korran takissa olevan korun tein myös softiksesta, jonka sitten päällystin worblalla, jonka jälkeen päällystin sen vielä lopuksi erikeeperillä. Maaleina käytin tällä kertaa figu- ja akryylimaaleja. Korun kiinnityksenä käytin rintaneulaa, jolloin koru on helppo irrottaa, jos tarve vaatii.

Rintaneulan kiinnitys on tehty worblalla.
Jätin korun pinnan hieman epätasaiseksi, jotta se muistuttaisi hieman keraamiikka korua.

Tämä cossi taisi olla myös tämän vuoden ensimmäinen paricossi, jee! (Toivottavasti ei myöskään viimeinen ;_;)  Onnistuimme myös löytämään jälleen kerran  kivat kuvauspaikat Sibeliustalon ympäristöstä. Ensi vuonna sitten mahdollisuuksien mukaan pitempää photoshoottia<3 \o/  Miwo oli Bolin ja photoshoot kuvat otti Kifia~

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti