Sivut

perjantai 29. maaliskuuta 2013

Lyhyesti Desucon Frostbite ja Kirito wip 2

Nyt on jo  maaliskuu ja minä muistelen helmikuuta!
Kirito ei tosiaan valmistunutkaan Frostbiteen, sillä sairastuin vähän ennen kyseistä tapahtumaa ja osa cosplaylle varatuista päivistä menikin flunssaa parannellessa. Enkä halunnut puoli terveenä valvoa ja väsätä pukua liian tiukalla aikataululla, sillä jos niin olisi käynyt olisi Desucon Frostbite saattanut jäädä välista ja rahat olisivat  menneet hukkaan (majoituksen ja junalippujen osalta.)
Frostbitessa oli kuitenkin hauskaa ja suht rentoilmapiiri, sillä olin ensimmäistä kertaa Desuconissa ilman kuvaajan töitä! (vaikka kuvasinkin silti :--D) VOU, oli kyllä siistiä ja koko rahan arvoista! Muutama cosplay photoshoot tuli myös pidettyä ja tässä toisesta photoshootista muutama kuva! Ja koska ulkona oli suht viileä, photoshootit jäivät lyhyiksi (10-30 min) 


Magi - Ren Kouen ( Regzo )
Kuvat - Yaci (minä)


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mutta se Kirito...  puku ei jäänyt tosiaankaan mitenkään hirvittävän kesken, mutta kuitenkin jonkun verran. Itseasiassa kun Frostbiten jälkeen katsastin  puvun kunnolla ja listailin kaikki kesken olevat osat, lista olikin yllättävän pitkä, joten en voi olla täysin varma olisinko sittenkään pystynyt saamaan pukua valmiiksi Frostbiteen jos en olisi sairastunut. Mutta  koska olin tyhmä ja poistin suurimman osan wip kuvista, sillä oletuksella että olisin siirtänyt ne jo kovolle, minulla ei näin ollen ole tarjota tänne enää mitään kunnon wip kuvia Elucidatorin maalaus vaiheista :,D

Tässä kuitenkin kuvia miltä miekka ja huotra näyttävät nyt.

Miekan maalaus jälkeä olisi tarkoitus vielä hieman siistiä ja maalata tuo toinen puoli loppuu.

Elucidatorin huotra on koottu vain yksinkertaisesti pahvista ja tekonahkasta, jonka jälkeen yksityiskohdat on toteutettu worblasta.

3 kommenttia:

 1. En tunne hahmoa mutta helvetin siisti cossi, pakko sanoa! :D

  Ja tuo Kiriton miekka näyttää upealta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, olen samaa mieltä! Tuo Regzon puku on älyttömän hieno *__*
   Ja kiitos! Tuo miekka on syönyt yllättävän paljon aikaa xD Haluaisin tehdä vielä joskus myös tuon Dark Repulserin~

   Poista
 2. awesome http://differentcands.blogspot.kr/2013/07/fashion-small-gathering-in-seoul.html

  VastaaPoista